"ALLES MAG JE WORDEN. 
BEHALVE ONGELUKKIG. BELOOFD?"

 

BEROEPENFEESTEN OP EEN POSITIEF PODIUM VOOR VMBO LEERLINGEN

 

 

Het BEROEPENFEEST van On Stage faciliteert een nieuw, duurzaam, persoonlijk en lokaal ONDERNEMERSNETWERK voor jongeren. On Stage levert daarmee een bijdrage aan de beroepsoriëntatie en ondernemersvaardigheden van jongeren. BEROEPSBEOEFENAREN brengen BEVLOGENHEID voor hun vak over aan leerlingen en geven hen gelegenheid tot werkbezoeken, stages of mentoring. 

 

Omdat een VMBO leerling ertoe doet. Omdat het pas echt crisis is als we niet meer investeren in TOEKOMSTDROMEN. Omdat VAKMANSCHAP een podium verdient. Omdat een VMBO advies GEEN DOEMSCENARIO is. Omdat jongeren KIESRECHT hebben. Omdat we jongeren niet helpen met JEUGDWERKLOOSHEID als toekomstbeeld. Omdat VAKFOCUS toekomstperspectief geeft. Omdat we VSV niet alleen moeten bestrijden met reparatie maar ook met PREVENTIE. Omdat de ARBEIDSMARKT en de economie dynamisch zijn. Omdat bij ambitie wel realiteitszin hoort maar geen ONTMOEDIGINGSBELEID. Omdat beroepenfilmpjes en flyers wel informatie geven, maar geen PASSIE. Omdat er 250.000 NIEUWE VAKMENSEN nodig zijn. Omdat we geen jongeren moeten werven maar verleiden voor TEKORTSECTOREN. Omdat een DUURZAAM netwerk géén speeddate is. Omdat denken over je toekomst een FEEST mag zijn. Omdat begeleiden naar economische ZELFREDZAAMHEID een zaak is van ons allemaal. 

 


 

BIJ ON STAGE ONTMOETEN LEERLINGEN DE AUTOMONTEUR EN ADVOCAAT: OMDAT DROMEN MAG
"Working on a dream" (Bruce Springsteen at Pinkpop) 

Onderwijs On Stage bestaat sinds 2007. On Stage wordt in 9 regio's uitgevoerd met een jaarlijks BEREIK van bijna 9.000 LEERLINGEN en bijna 2.000 PROFESSIONALS. Incl. schooljaar 2014-2015 zijn er in totaal 40 Beroepenfeesten gerealiseerd met in totaal ca 32.000 LEERLINGEN en ca 8.000 ONDERNEMERS.

"IT TAKES A VILLAGE TO RAISE A CHILD"

 

ONDERWIJS ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

© On Stage 2014 | algemene voorwaarden

Voeg toe aan Email Voeg toe aan Print Page 
Alles mag je worden. Behalve ongelukkig.