LINKS
 

Kernteam VMBO On StageEleonore de Vette (Sou10) | Agnes van den Berg (Magnifiq), Jori Noordhoek (Your Events), Bella Overgoor (de Pragmatiek), Jeanine IJtsma (Ypsilon), Hanneke Salm (de Geregelde Zaak)
 

Amber Teterissa (Abor) en haar collega's verzorgen voor ons (netwerk)trainingen en energizers voor leerlingen, beroepsbeoefenaren en docenten. De trainers maken er een feestje van in de klas! Volg 
hen op twitter via @OnStageJrNetw.
 
 
 

Qompas SectorKeuze is het digitale LoopbaanoriĆ«ntatie en -Begeleidings (LOB) programma voor het vmbo. Het On Stage Paspoort voor leerlingen is opgenomen in de Qompas-tool zodat het voor scholen die met Qompas werken nog makkelijker wordt om een examenwaardig LOB (leerling)dossier digitaal op te bouwen. 
 


On Stage is meer dan het Beroepenfeest. De voorbereiding en reflectie is gekoppeld aan LOB en gebaseerd op de 5 loopbaancompetenties en het gedachtengoed van Prof. Dr. Marinka Kuijpers. Dit wordt ondersteund door de Loopbaangroep. 
 
 
 
Ouders & Onderwijs is er voor alle ouders met schoolgaande kinderen. Ouders kunnen hier terecht met uiteenlopende vragen en voor een persoonlijk advies.  
 
 

Business Print levert veel van ons drukwerk en draagt bij aan een mooi sponsor aandeel.
WILLEM is een impresariaat voor comedians en cabaretiers en levert o.a. themacabaret voor scholen en presentatoren voor On Stage. Eigenaar Willem Overgaag, ondersteunt de missie van On Stage van harte en neemt al vanaf het eerste jaar, belangeloos, de presentatie van Delft On Stage voor zijn rekening. WILLEM biedt programma's aan voor theater, bedrijven en scholen.

 

 
 Rodia Media zh droeg haar steentje bij aan On Stage door een grote bijdrage te leveren aan het maken van de On Stage krant en is trouwe deelnemer van Delft On Stage. 

 

© On Stage 2016 | algemene voorwaarden

Voeg toe aan Email Voeg toe aan Print Page 
Alles mag je worden. Behalve ongelukkig.