Over ons

CONTACT:

Amy van der Ham | directeur, landelijk projectleider
T 06 – 8304 7998 | amy @ onderwijsonstage.nl

Heeft u vragen over de lokale On Stage projecten, benader dan de lokale projectleiders, contactgegevens vindt u op de lokale websites. Informatie over vacatures staan onderaan deze pagina.


OVER ONS
De kracht van VMBO On Stage is dat het 'uit het hart' is ontstaan, missie-gedreven, en lokaal zeer sterk verankerd. De projectleiders zijn meestal zzp-ers die, naast hun andere opdrachten, met grote betrokkenheid en enthousiasme het Beroepenfeest in hun eigen regio realiseren. De projectleiders voeren het concept zelfstandig uit. Dit gebeurt volgens een vast concept, op basis van het Draaiboek met gebruik van formats. Hierbij krijgen de projectleiders begeleiding van een senior projectcoach van VMBO On Stage. 

ONZE PROJECTCOACHES
Projectcoaches zijn senior projectleiders en vormen samen het MT.  

* Esther Aarse - 06 1013 3801 - esther @ onderwijsonstage.nl 
(eigen bedrijf: Impuls Ontwikkeling)
On Stage landelijk: websitebeheer en Digimatch - tevens projectleider Hoogeveen On Stage

* Jori Noordhoek-  06  1527 1322 - jori @ onderwijsonstage.nl
(eigen bedrijf: Your Events)
On Stage landelijk: advisering locatie, kwartiermaker en interim projectleider - tevens projectleider Delft On Stage
 
* Sandra Reuvers - 06 5172 3053 - Sandra @ onderwijsonstage.nl 
(eigen bedrijf San@work) - tevens projectleider Land van Cuijk Maasduinen On Stage
 
* Bernadette Egelmeers - 06 1147 6975  - bernadette @ onderwijsonstage.nl
(eigen bedrijf: Egelmeers Loopbaancoaching)

* Judith van Beek - 06 2285 6292
(zzp-er)

ONZE PROJECTLEIDERS
In elke On Stage gemeente wordt de projectleiding gevoerd door een lokale projectleider en elke On Stage gemeente kiest zelf hoe ze dit organiseert. Als projectleider zien we bij de ene regio bijv. een decaan of zzp-er, bij de andere regio kan dat een detachering zijn van bijv. RMC, Leerwerkloket of gemeente. On Stage projectleiders zijn niet in dienst bij VMBO On Stage maar verbonden aan de lokale penvoerder/opdrachtgever; meestal school of gemeente. De lokale projectleiders zijn professionals die voldoen aan het profiel van een On Stage projectleider, wonen/werken in de regio en bekend zijn met het lokale netwerk. Jaarlijks zijn er landelijke projectleidersdagen waar ervaringen worden uitgewisseld, teruggeblikt en vooruitgekeken. 

VACATURES
Er starten jaarlijks nieuwe regio's. Als je belangstelling hebt voor de rol van projectleider, mail ons dan je gegevens en de regio waar je woont/werkt/bekend bent, dan nemen we contact met je op.

 

 

 

VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: