Waar is dat feestje? Hier is het feestje!
17 okt. 2022

Waar is dat feestje? Hier is het feestje! Op donderdag 9 maart 2023 vindt in sporthal De Waardergolf in Heerhugowaard het VMBO Beroepenfeest plaats. Twee weken later is de Doe Dag, waarop de leerlingen een dagdeel bij deelnemende bedrijven mogen meelopen. Het belooft een prachtig evenement te worden, voor leerlingen én voor bedrijven. De drie bedrijfskringen van Dijk en Waard zijn gezamenlijk één van de hoofdsponsors.

Fokkelina van Meekeren is projectleider van Dijk en Waard On Stage en docent op de Johannes Bosco Trinitas College in Heerhugowaard. Ze vertelt wat het On Stage-concept inhoudt: “VMBO On Stage is een landelijk concept dat al vijftien jaar bestaat en inmiddels in achttien regio’s in Nederland wordt gehouden. De kracht van het concept zit ‘m in de samenwerking tussen scholen, bedrijven en gemeenten. Bij Dijk en Waard On Stage ontmoeten VMBO-ers in een feestelijke setting een brede waaier aan beroepen die in de regio te vinden zijn. Van automonteur tot advocaat en van it-specialist tot dokter. We benadrukken graag dat álle beroepen welkom zijn en dat denken en dromen over je toekomst een feest mag zijn.”

Het hele artikel lezen?

https://www.regioalkmaarmagazine.nl/nieuws/algemeen/313603/bedrijfskring-dijk-en-waard-doe-mee-en-zet-je-bedrijf-in-de-kij

VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: